Machinebouw Schep Welding

Schep Welding is al jarenlang een betrouwbare partner en specialist in het bouwen van machines voor verschillende branches. Wij zijn werkzaam als toeleverancier in onder andere RVS machinebouw. Dit kan gaan om halffabricaten of compleet afgemonteerde machines. Zowel uitbesteding voor het bouwen van machines, delen van machines of spare parts is bij ons mogelijk.

Machinebouw | Schep Welding

3D engineering

Voorafgaand aan het bouwen wordt de nieuwe machine, in nauw overleg met de klant, eerst volledig in ons 3D tekenprogramma ontwikkeld. Al onze technische tekeningen maken wij in SolidWorks. Dit 3D cad programma stelt ons in staat een machine of constructie volledig virtueel te ontwerpen en zelfs de werking ervan te simuleren. Onze afdeling engineering zorgt voor de realisatie van uw concept tot een uitgewerkte oplossing

Aanpassingen en verbeteringen

Eventuele aanpassingen en verbeteringen worden tijdig met de klant besproken en doorgevoerd in het ontwerp.

Installatieteam

Nadat de machine volgens afspraak is gerealiseerd, uitgebreid getest en is goedgekeurd door de klant wordt deze op locatie afgeleverd. Ons installatieteam zorgt uiteindelijk dat de machine op locatie in gebruik genomen kan worden. Dit gebeurt zorgvuldig en adequaat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Snel, efficiënt en betrouwbaar.

Machinebouw | Schep Welding