Apparatenbouw Schep Welding

Binnen Schep Welding maken wij klantspecifieke delen en installaties zoals skids, containerbouw, ontgassers, verdelers en dergelijke. Zowel enkelstuks als series. Veelal is er een proces volgens bijvoorbeeld een P&ID dat moet worden samengesteld. Wij werken dit uit op een skid of in een container.

Apparatenbouw | Schep Welding

Ruime ervaring

De klant speelt in dit proces een belangrijke rol. Van productaanvraag tot eindresultaat wordt daarom intensief contact onderhouden met de klant. Door onze ruime ervaring kunnen wij goed meedenken met de klant en passend advies geven. Denk hierbij aan de keuze van het materiaal of de afwerking.

Reproductie van onderdelen

Zo zijn er klanten die processen willen verwezenlijken in containers om ze mobiel te kunnen verplaatsen. Dit behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wij visualiseren en stellen alles zo compact mogelijk samen. Dit soort installaties gaan de hele wereld over. Om die reden is het belangrijk dat alles goed gedocumenteerd is. Bij schade of vervanging kunnen we elk gemaakte deel reproduceren, zodat het proces snel weer kan worden gestart.

Apparatenbouw | Schep Welding

Onderdelen uit het proces

Tevens maken we ook delen die in een proces horen zoals ontgassers, tanken, flocculators en wisselaars.