Leidingwerk Schep Welding

Schep Welding produceert de meest uiteenlopende leidingwerken voor u te verzorgen. Denk aan nieuwbouw, ombouw, reparaties en modificaties van procesinstallaties. Wij produceren, monteren en onderhouden leidingwerk voor opdrachtgevers uit diverse branches. Dit kunnen wij prefab voor u ontwerpen en in de fabriek monteren.

Leidingwerk | Schep Welding

Aangeleverde tekening of eigen ontwerp

Wij kunnen voor u de engineering, prefabricage en montage van pijpleidingsystemen in roestvaststaal, koolstofstaal en kunststoffen realiseren. Dit kan volgens een door u aangeleverde tekening (met eventueel een bestek) of volgens een eigen ontwerp door Schep Welding.

Orbitaal lassen

Bij ons kunt u ook terecht voor orbitaal lassen van leidingwerk. Dit is een gemechaniseerd lasproces dat wordt gebruikt voor het lassen van buizen en pijpen. Een groot voordeel is dat de kwaliteit van de lassen, die met een orbitaalsysteem zijn gelegd, zeer hoog is. Door het slimme systeem kan er zeer snel gelast worden.

Leidingwerk | Schep Welding

Gediplomeerde medewerkers en moderne apparatuur

Om onze hoge kwaliteit op dit vakgebied te kunnen waarborgen volgen onze vakbekwame en gecertificeerde lassers met regelmatig trainingen en cursussen. Tevens beschikken wij over de modernste lasapparatuur, dit helpt Schep Welding om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.