Engineering | Schep Welding

Ontwerpen

Voorafgaand aan het bouwen wordt de nieuwe machine, in nauw overleg met de klant, eerst volledig in ons 3D tekenprogramma ontwikkeld. Al onze technische tekeningen maken wij in SolidWorks. Dit 3D cad programma stelt ons in staat een machine of constructie volledig virtueel te ontwerpen en zelfs de werking ervan te simuleren. Onze afdeling engineering zorgt voor de realisatie van uw concept tot een uitgewerkte oplossing.

Produceren | Schep Welding

Produceren

In onze uitgebreide productieruimte realiseren wij een grote verscheidenheid aan producten. Alle benodigde machines en bewerkingen zijn in huis en door middel van ons 3D programma kunt u van te voren een indruk krijgen van het eindresultaat. Deze producten leveren en monteren wij onder andere aan de chemische industrie, voedingsindustrie, farmaceutische industrie en industrieën in de waterzuivering.

Installeren | Schep Welding

Installeren

Na goedkeuring van de klant wordt de machine in eigen beheer geproduceerd. Tijdens dit proces houden we nauw contact met de klant. Tevens kan de machine, in onze uitgebreide productieruimte, direct worden geïnstalleerd door ons installatieteam.