Real time web analytics, Heat map tracking

OVER SCHEP WELDING

 

Schep Welding is een modern en flexibel bedrijf met ervaring én expertise op het gebied van laswerken, leidingwerken, sluizenbouw, scheepsbouw en machinebouw.


Ons streven is altijd om onze bedrijfsvoering optimaal in te zetten naar de eisen van de klant. Door onze efficiënte en praktische bedrijfsvoering én natuurlijk de hoge kwaliteit van onze producten en diensten hebben wij een trouwe en groeiende klantenkring opgebouwd.


Onze medewerkers beschikken in onze ruime werkplaats over alle machines die nodig zijn om uw product te kunnen fabriceren. Denk hierbij aan een watersnijder, plaat en profiel wals, zetbank, boorstraat, pons-nibbel machine, draai- en freesbank etc. Om onze producten bij u af te leveren beschikken wij over een vrachtwagen met autokraan.


Onze engineerings-afdeling maakt al onze technische tekeningen in Solidworks. Dit is een 3-D programma dat ons in staat stelt om snel en inzichtelijk te kunnen werken. Elk project, product of onderdeel kunnen we voor u digitaliseren.


Om onze klanten nu en in de toekomst de beste producten te kunnen leveren blijven wij investeren in onze bedrijfsvoering, machines en medewerkers.

schep welding 002