Real time web analytics, Heat map tracking

DIENSTEN EN KWALITEITSNORMEN

 

Schep Welding is gespecialiseerd in het vervaardigen van werktuigbouwkundige installaties, machines, apparatenbouw en de aanleg van leidingsystemen.

 

Wij handelen onze opdrachten af binnen de afgesproken levertijd en met de vereiste kwaliteit. Uiteraard staan hierbij de eisen ten aanzien van veiligheid, arbo en milieu voorop. Zo kunnen wij aan certificering voor onze laswerkzaamheden zorgen, zijn wij als bedrijf VCA** gecertificeerd en worden onze machines en apparaten gebouwd volgens de Europese CE normering inclusief Spare Part lijsten.

 

Onze klanten stellen hoge eisen aan kwaliteit en afwerking. Wij hebben deze hoge kwaliteit als norm gesteld voor alle producten en diensten die wij aan al onze klanten leveren.
Het laswerk is uiteraard van hoogstaande kwaliteit.

 

Eén van de in het oog springende onderscheidende kenmerken van onze werkplaats is het vermogen snel in te springen op spoed (stop) werk. Vanzelfsprekend is het leveren van kwaliteit en het voldoen aan de specifieke eisen van onze opdrachtgevers prioriteit.Alles geschied met gekwalificeerde deskundige en ervaren gecertificeerde mensen met een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn.

 

De bijbehorende zaken zoals: lasmethode kwalificaties, lassers kwalificaties en lasmethode kwalificaties volgens EN en ASME zijn natuurlijk prima in orde. Wanneer vereist zal er een zogenaamd fabricageboek worden samengesteld, afhankelijk van de gestelde eisen.

 

Wij werken met hoogwaardige materialen als koolstofstaal, kruipvaststaal, aluminium, roestvaststaal, koper, cunifer, 254SMO, carbon steel, duplex / superduplex, high nickel legeringen, low alloy steel, en titanium.

 

Mochten er nabehandelingen nodig zijn zoals poedercoaten, anodiseren of verzinken dan gebeurt dit door onze vaste leveranciers.

 

In het menu rechts vindt u meer informatie over de verschillende diensten die wij leveren.